Sparta E-motion C3

De C3 is een uitermate complete elektrische stadsfiets voorzien van praktische lage instap. Uitgevoerd met 7 versnellingen. handige gashendel voor extra vermogen, vrijloop motor (licht fietsen zonder ondersteuning) en ergonomisch bedieningsdisplay

  • Actieradius tot 100 km.
  • Stabiele wegligging.
  • LCD display met bediening vanaf het stuur.
  • Uitgerust met handige gashendel.

Wanneer u kiest voor een elektrische fiets met de motor voor in het wiel en de accu op de achterdrager dan heeft u aan de E-motion C3 een goede elektrische fiets. De E-motion C3 elektrische fiets is verkrijgbaar in een heren en een damesfiets. Speciaal bij de damesfiets is een lage instap, wat gemakkelijk is voor het op en afstappen van deze elektrische fiets. Deze elektrische fiets is te verkrijgen in 2 kleurencombinaties, namelijk: zilver met rood, en de andere kleur is donker groen met bruin.

De E-motion C3 elektrische fiets heeft een motor in het voorwiel met 400 Wattuur waarmee u ongeveer 100 kilometer kunt afleggen op één accu zonder hem tussentijds opnieuw op te laden. Dit is overigens wel op basis van optimale rijomstandigheden. De accu onder de bagagedrager is uitneembaar, wat ervoor zorgt dat de accu overal opgeladen kan worden. Er zit op deze elektrische fiets ook een handige gashendel, waar u indien wenselijk wat extra gas bij kunt geven.

De verende zadelpen in combinatie met de stabiele wegligging en de 7 versnellingen van Shimano Nexus zorgen voor een optimaal rijcomfort. De stuurpen is handmatig verstelbaar waardoor u een goede zithouding aanneemt op uw elektrische fiets. Wel zo prettig als u grote afstanden gaat fietsen. Al met al zorgen al de specificaties van deze E-motion C3 voor een optimaal rijcomfort.

Op de bijgevoegde LCD display met bediening vanaf het stuur kunt u gemakkelijk alle factoren aflezen. Bijvoorbeeld uw snelheid of wanneer uw accu leeg is en weer opgeladen moet worden.