Fietsplan

Biedt uw werkgever u de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen via een fietsplan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u besluit om een fiets via fietsplan aan te schaffen dan betaalt de belastingdienst mee aan uw nieuwe fiets. Het voordeel kan oplopen tot 52% korting. Het belastingvoordeel geldt tot een maximum bedrag van € 749,-.

Het grootste voordeel van het fietsplan is natuurlijk het belastingvoordeel. Daarnaast is fietsen naar het werk gezond en zorgt ervoor dat er zonder veel extra moeite de ’30 minuten bewegen’-norm per dag wordt gehaald. Er is ook geen stress bij het parkeren en files zijn er niet. En, fietsen naar het werk is natuurlijk ook goed voor het milieu.

Bij het Nationale Fietsplan geldt een volledige keuzevrijheid uit alle fietsen. Er kan dus een keuze gemaakt worden uit alle A-merken van Nederlandse fietsfabrikanten en importeurs. Ook de fiets met elektrische trapondersteuning (E-bike) behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u boven het bedrag van € 749,- een fiets uitzoekt is er over het resterende bedrag geen fiscaal voordeel meer van toepassing. Dit bedrag moet netto betaald worden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Geef een reactie