Sparta

Sparta maakt speciale fietsen voor iedereen. Stoer, elegant, klassiek, modieus, trendy of sportief. Neem nou de transportfiets, helemaal terug van weggeweest. Ook de Granny is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. American-style beachcruisers en lowriders. Maar vergeet ook vooral de Sparta ION niet. Kortom heel veel mooie en luxe fietsen.

Ook voor de Sparta Young collectie bent u bij ons aan goede adres. Sparta Young is een hip en stoer merk,speciaal voor de jeugd vanaf ongeveer acht tot veertien jaar. Nee, geen speelse kinderfietsjes meer, maar serious stuff. Geschikt voor school,maar zeker ook voor de vrije uurtjes, want fietsen is fun met de Sparta Young.

Sparta Kinderfietsen

Peter : 5 februari 2013 19:35 : Fietsen, Kinderfiets, Sparta

Binnen de collectie Sparta kinderfietsen zijn de fietsen meer gericht op de jonge jeugd. Voor meisjes en jongens tussen de 8 en de 12 jaar zijn er verschillende gave jeugdfietsen te vinden. Van stoere en hippe fietsen, tot gewone schoolfietsen en zelf een stoere Pick-up of Granny zoals u wellicht kent uit de Sparta collectie. Ook de kinderfietsen zijn gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen van de markt.

Wat is de juiste maat voor uw kind?

Dit is gemakkelijk vast te stellen. Heeft uw kind een kindermaat van 134-140 en is tussen de 8-10 jaar oud dan past de 24 hoogst waarschijnlijk goed. Voor kinderen met een kledingmaat tussen de 145 en 158 met een leeftijd tussen de 9 en 12 jaar oud dan is een 26 inch de maat.

Er is geen reactiemogelijkheid

Sparta E-motion C4

Peter : 26 januari 2013 00:22 : Elektrische fiets, Fietsen, Sparta

De C4 is een uitermate complete elektrische fiets met net iets meer comfort. Ideaal voor ritjes naar de stad, het werk of voor lekkere fietstochten. Uitgevoerd met 8 versnellingen, handige gashendel voor extra vermogen, vrijloop motor (licht fietsen zonder ondersteuning) en ergonomisch bedieningsdisplay.

  • Actieradius tot 100 km.
  • Stabiele wegligging.
  • LCD display met bediening vanaf het stuur.
  • Uitgerust met handige gashendel.

De E-motion C4 is een populaire elektrische fiets met een grote actieradius. Dit model elektrische fiets is te verkrijgen in een dames en een heren model. Daarnaast is de E-motion C4 elektrische fiets te verkrijgen in 2 verschillende kleuren. Ten eerste is de fiets te verkrijgen in de kleur blauw. Daarnaast kan er gekozen worden voor de kleurencombinatie zilver/ grijs. De damesfiets heeft een extra lage instap, wel zo handig bij het op en af stappen.

De accu van deze elektrische fiets bevindt zich onder de achterdrager en is uitneembaar en daardoor overal op te laden. U kunt daardoor lange tourtochten maken en in een pauze even de fiets opladen bij een stroompunt. U hoeft dan alleen het oplaadsnoer mee te nemen. De motor van deze elektrische fiets bevindt zich in het voorwiel. Deze combinatie zorgt voor een stabiele wegligging.

De accu van deze E-motion C4 elektrische fiets beschikt over 400 Wattuur waarmee er een actieradius wordt gegenereerd tot 100 kilometer (onder optimale rijomstandigheden). Daarnaast is deze elektrische fiets uitgerust met een gashendel. Door middel van de LCD display op het stuur kunt u gemakkelijk in een oogopslag de belangrijkste gegevens aflezen. Uw snelheid en hoever u nog kunt rijden met uw accu zijn gemakkelijk af te lezen.

Daarnaast kunt u door middel van dit display de verlichting van uw elektrische fiets gemakkelijk aan en uit zetten. Zo hoeft u niet te stoppen als u een donkere tunnel in rijdt of het donker begint te worden. De E-motion C4 is ook te verkrijgen zonder elektrische trapondersteuning.

Er is geen reactiemogelijkheid

Sparta E-motion C3

Peter : 25 januari 2013 22:50 : Elektrische fiets, Fietsen, Sparta

De C3 is een uitermate complete elektrische stadsfiets voorzien van praktische lage instap. Uitgevoerd met 7 versnellingen. handige gashendel voor extra vermogen, vrijloop motor (licht fietsen zonder ondersteuning) en ergonomisch bedieningsdisplay

  • Actieradius tot 100 km.
  • Stabiele wegligging.
  • LCD display met bediening vanaf het stuur.
  • Uitgerust met handige gashendel.

Wanneer u kiest voor een elektrische fiets met de motor voor in het wiel en de accu op de achterdrager dan heeft u aan de E-motion C3 een goede elektrische fiets. De E-motion C3 elektrische fiets is verkrijgbaar in een heren en een damesfiets. Speciaal bij de damesfiets is een lage instap, wat gemakkelijk is voor het op en afstappen van deze elektrische fiets. Deze elektrische fiets is te verkrijgen in 2 kleurencombinaties, namelijk: zilver met rood, en de andere kleur is donker groen met bruin.

De E-motion C3 elektrische fiets heeft een motor in het voorwiel met 400 Wattuur waarmee u ongeveer 100 kilometer kunt afleggen op één accu zonder hem tussentijds opnieuw op te laden. Dit is overigens wel op basis van optimale rijomstandigheden. De accu onder de bagagedrager is uitneembaar, wat ervoor zorgt dat de accu overal opgeladen kan worden. Er zit op deze elektrische fiets ook een handige gashendel, waar u indien wenselijk wat extra gas bij kunt geven.

De verende zadelpen in combinatie met de stabiele wegligging en de 7 versnellingen van Shimano Nexus zorgen voor een optimaal rijcomfort. De stuurpen is handmatig verstelbaar waardoor u een goede zithouding aanneemt op uw elektrische fiets. Wel zo prettig als u grote afstanden gaat fietsen. Al met al zorgen al de specificaties van deze E-motion C3 voor een optimaal rijcomfort.

Op de bijgevoegde LCD display met bediening vanaf het stuur kunt u gemakkelijk alle factoren aflezen. Bijvoorbeeld uw snelheid of wanneer uw accu leeg is en weer opgeladen moet worden.

Er is geen reactiemogelijkheid

Actie: Sparta Marathon

Peter : 15 januari 2013 20:53 : Fietsen, Sparta

Sparta geeft tot €100 retour voor uw oude fiets!

marathon

De aanschaf van een nieuwe fiets resulteert er vaak in dat u uw oude fiets nog moet verkopen. Dit betekent vaak dat u met veel pijn en moeite nog maar weinig voor uw oude fiets krijgt. Sparta lost dit voor u op met de nieuwjaarsactie. Bij aanschaf van een marathon 3.0, 7.0 of 8.0 krijgt u tot wel €100 retour voor de inruil van uw oude fiets!

Zo kost de marathon 3.0 geen €549, maar €499! De marathon 7.0 kost geen €679, maar €579. En de marathon 8.0 kost nu €769 in plaats van €869!

U kunt dus gewoon uw oude fiets inruilen. Wij verrekenen dit direct met de prijs van uw nieuwe marathon-fiets!

00120370 00120443 00121160

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »

Geef een reactie