Loekie

Loekie sfeerbeeld
Speelplezier met je vriendjes en je nieuwe fiets.

Loekie is al meer dan 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen in de maten 12,5 tot en met 22 inch voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Wellicht heb je zelf ook ooit op een Loekie kinderfiets leren fietsen! In de loop der jaren is er wel het een en ander veranderd de wereld van de kinderfiets. Niet alleen qua techniek, frames en zithoudingen maar ook kleuren en styling hebben een belangrijke rol gekregen bij een kinderfiets. Kinderen hebben een duidelijk mening wat ze mooi vinden en door de ruime keus kunnen ze een stempel drukken op hun eigen ik.

De uitstraling van de kinderfiets staat voor de kinderen natuurlijk voorop, alles moet tot in de puntjes kloppen. Loekie besteedt enorm veel aandacht aan de juiste kleuren, stijlen en uitstraling van de kinderfietsen. Een zachte roze kinderfiets voor de echte prinsessen maar ook voor de stoere jonge meid heeft Loekie hippe kinderfietsen. En ook in jongensfietsen is er genoeg variatie! De jongensfietsen van Loekie zijn stoer en sterk, goed als schoolfiets maar ook lekker om mee buiten te spelen. De kinderfietsen worden gemaakt voor de kinderen van nu en zij zijn dan ook de grootste inspiratiebron! Gelukkig besteden we ook veel aandacht aan de veiligheid van de kinderfietsen waar je als ouder natuurlijk weer meer naar kijkt. Stevige en lage frames zodat je zoon of dochter veilig kan fietsen met een goede zithouding. Maar ook de verlichting krijgt extra aandacht bij Loekie waardoor we afgelopen jaar een compleet nieuwe koplamp en achterlicht ontwikkeld hebben. Kortom een kwalitatief goede kinderfiets en ook nog eens voor een leuke prijs dat staat voorop bij Loekie. Een kinderfiets kopen doe je bij de erkende Loekie-dealer of via Loekie.nl. Een Loekie-dealer heeft de meeste ervaring met kinderfietsen en kan je het beste advies geven. Daarnaast is een Loekie kinderfiets door een Loekie- dealer op de juiste manier afgemonteerd zodat uw kind veilig en vertrouwt de weg op kan met de nieuwe Loekie kinderfiets.

Dora en Diego kinderfietsen

Peter : 13 januari 2013 17:44 : Fietsen, Kinderfiets, Loekie

WebBen jij ook zo’n fan van Dora en Diego? Loekie heeft speciaal voor jullie echte Dora en Diego fietsen ontwikkeld.

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee

Diego, de avontuurlijke neef van Dora heeft zijn eigen serie op Nickelodeon. Diego is 8 jaar en spreekt Engels en Nederlands! Diego is op jonge leeftijd al een avontuurlijke dierenredder en natuurexpert die samen met zijn zus Alicia vele avonturen beleeft.

Diego heeft een hele bijzondere eigenschap: hij kan praten met dieren wat hem helpt bij het redden van dieren. Wanneer Diego op avontuur gaat maakt hij gebruik van spectaculaire high-tech gadgets en wordt bijgestaan door ‘Baby Jaguar’, een kleine jaguar.

Diego_J_ZILVER_125132.1 Dora_M_ROZE_125131_01.1images images (1) images (2) images (3)images (5) images (4)

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »