Cortina

De zoektocht van Cortina naar een moderne, trendy fiets bracht hun terug bij de basis, bij de fiets zoals hij er vroeger uit zag. Wat direct de aandacht trok waren de oude, robuuste transportfietsen die in het begin van de 20e eeuw zijn ontstaan. Stevige stadsfietsen voorzien van een voor- en achterdrager. Deze fietsen werden vooral gebruikt als slager- of bakkersfiets waarmee met een grote mand voorop bestellingen werden bezorgd.

UTILITY CORTINA 2015 (3)

Het idee sprak Cortina meteen aan; een fiets ontwerpen die alles bevat wat hij nodig heeft, bijzonder in zijn eenvoud. Cortina heeft zich omringd met bekende ontwerpers uit de fashion- en designindustrie om tot een eigentijds en vooral hip model te komen. In 2006 brachten ze hun eerste collectie stadsfietsen uit en inmiddels rijden er heel veel blije jongens, meiden, mannen en vrouwen op een Cortina. Fietsen die tegen een stootje kunnen; stoer of juist romantisch, maar altijd een beetje eigenzinnig.

Cortina heeft het straatbeeld voorgoed veranderd. Er zijn nu fietsen waar je mee gezien wilt worden, die bij jouw stijl passen. Fietsen om blij van te worden. En de link met de modewereld, die houden ze vast. Fashion is het vertrekpunt om te blijven verrassen. Met kleurgebruik, met design, met kleine details die het verschil maken.

Vandaag de dag kent Cortina drie fietslijnen waarbinnen je diverse modellen vindt:

Originals: te gekke retro fietsen

ImageGen (20) ImageGen (21) ImageGen (22) ImageGen (23) ImageGen (24) ImageGen (25)

 

 

 

 

 

 

 

 

Utility: moderne transportfietsen

cortina transport ImageGen ImageGen (1) ImageGen (2) ImageGen (3) ImageGen (4) ImageGen (5) ImageGen (6) ImageGen (7) ImageGen (8) ImageGen (9) ImageGen (10) ImageGen (11) ImageGen (12) ImageGen (13)

En voor de hippe jongens en meisjes

ImageGen (15) ImageGen (16) ImageGen (17) ImageGen (14) ImageGen (13) ImageGen (18)

 

 

 

 

 

 

 

 

Metropole: stoere urban fietsen

ImageGen (35)ImageGen (36)ImageGen (37)ImageGen (38)ImageGen (39)ImageGen (40)ImageGen (41)ImageGen (42)ImageGen (43)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw! Cortina fietsen bij Fietswereld Aa-landen

Peter : 8 november 2015 19:13 : Cortina

Ook voor de gehele collectie Cortina fietsen kunt u nu bij ons terecht. Cortina heeft het straatbeeld voorgoed veranderd. Er zijn nu fietsen waar je mee gezien wilt worden, die bij jouw stijl passen. Fietsen om blij van te worden. En de link met de modewereld, die houden ze vast. Fashion is het vertrekpunt om te blijven verrassen. Met kleurgebruik, met design, met kleine details die het verschil maken.

UTILITY CORTINA 2015 (3) UTILITY CORTINA 2015

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »