Sparta elektrisch

Sparta ElektrischAl in 1998 introduceerde Sparta als eerste merk de elektrische fiets en in 2003 werd deze eerste Sparta ION® op de markt gebracht. De technologie die elektrisch fietsen voor een grote groep aantrekkelijk maakte. Het betekende de definitieve doorbraak van de elektrische fiets. Dankzij haar voorsprong heeft Sparta nu een schat aan kennis op het gebied van elektrische fietsen opgebouwd. Het resultaat is een uitgebalanceerde collectie met een passende elektrische fiets voor ieders behoefte!

De Nr. 1 elektrische fiets

Sparta is het meest verkochte en het meest gewaardeerde merk op het gebied van elektrisch fietsen in Nederland. Ze wonnen talloze prijzen met hun modellen en dat is niet voor niets. Al meer dan 500.000 consumenten kozen voor Sparta en daarmee de onbetwiste Nr. 1 elektrische fiets.

Sparta E-motion C4

Peter : 26 januari 2013 00:22 : Elektrische fiets, Fietsen, Sparta

De C4 is een uitermate complete elektrische fiets met net iets meer comfort. Ideaal voor ritjes naar de stad, het werk of voor lekkere fietstochten. Uitgevoerd met 8 versnellingen, handige gashendel voor extra vermogen, vrijloop motor (licht fietsen zonder ondersteuning) en ergonomisch bedieningsdisplay.

  • Actieradius tot 100 km.
  • Stabiele wegligging.
  • LCD display met bediening vanaf het stuur.
  • Uitgerust met handige gashendel.

De E-motion C4 is een populaire elektrische fiets met een grote actieradius. Dit model elektrische fiets is te verkrijgen in een dames en een heren model. Daarnaast is de E-motion C4 elektrische fiets te verkrijgen in 2 verschillende kleuren. Ten eerste is de fiets te verkrijgen in de kleur blauw. Daarnaast kan er gekozen worden voor de kleurencombinatie zilver/ grijs. De damesfiets heeft een extra lage instap, wel zo handig bij het op en af stappen.

De accu van deze elektrische fiets bevindt zich onder de achterdrager en is uitneembaar en daardoor overal op te laden. U kunt daardoor lange tourtochten maken en in een pauze even de fiets opladen bij een stroompunt. U hoeft dan alleen het oplaadsnoer mee te nemen. De motor van deze elektrische fiets bevindt zich in het voorwiel. Deze combinatie zorgt voor een stabiele wegligging.

De accu van deze E-motion C4 elektrische fiets beschikt over 400 Wattuur waarmee er een actieradius wordt gegenereerd tot 100 kilometer (onder optimale rijomstandigheden). Daarnaast is deze elektrische fiets uitgerust met een gashendel. Door middel van de LCD display op het stuur kunt u gemakkelijk in een oogopslag de belangrijkste gegevens aflezen. Uw snelheid en hoever u nog kunt rijden met uw accu zijn gemakkelijk af te lezen.

Daarnaast kunt u door middel van dit display de verlichting van uw elektrische fiets gemakkelijk aan en uit zetten. Zo hoeft u niet te stoppen als u een donkere tunnel in rijdt of het donker begint te worden. De E-motion C4 is ook te verkrijgen zonder elektrische trapondersteuning.

Er is geen reactiemogelijkheid

Sparta E-motion C3

Peter : 25 januari 2013 22:50 : Elektrische fiets, Fietsen, Sparta

De C3 is een uitermate complete elektrische stadsfiets voorzien van praktische lage instap. Uitgevoerd met 7 versnellingen. handige gashendel voor extra vermogen, vrijloop motor (licht fietsen zonder ondersteuning) en ergonomisch bedieningsdisplay

  • Actieradius tot 100 km.
  • Stabiele wegligging.
  • LCD display met bediening vanaf het stuur.
  • Uitgerust met handige gashendel.

Wanneer u kiest voor een elektrische fiets met de motor voor in het wiel en de accu op de achterdrager dan heeft u aan de E-motion C3 een goede elektrische fiets. De E-motion C3 elektrische fiets is verkrijgbaar in een heren en een damesfiets. Speciaal bij de damesfiets is een lage instap, wat gemakkelijk is voor het op en afstappen van deze elektrische fiets. Deze elektrische fiets is te verkrijgen in 2 kleurencombinaties, namelijk: zilver met rood, en de andere kleur is donker groen met bruin.

De E-motion C3 elektrische fiets heeft een motor in het voorwiel met 400 Wattuur waarmee u ongeveer 100 kilometer kunt afleggen op één accu zonder hem tussentijds opnieuw op te laden. Dit is overigens wel op basis van optimale rijomstandigheden. De accu onder de bagagedrager is uitneembaar, wat ervoor zorgt dat de accu overal opgeladen kan worden. Er zit op deze elektrische fiets ook een handige gashendel, waar u indien wenselijk wat extra gas bij kunt geven.

De verende zadelpen in combinatie met de stabiele wegligging en de 7 versnellingen van Shimano Nexus zorgen voor een optimaal rijcomfort. De stuurpen is handmatig verstelbaar waardoor u een goede zithouding aanneemt op uw elektrische fiets. Wel zo prettig als u grote afstanden gaat fietsen. Al met al zorgen al de specificaties van deze E-motion C3 voor een optimaal rijcomfort.

Op de bijgevoegde LCD display met bediening vanaf het stuur kunt u gemakkelijk alle factoren aflezen. Bijvoorbeeld uw snelheid of wanneer uw accu leeg is en weer opgeladen moet worden.

Er is geen reactiemogelijkheid